Rosan

Rosan
zaterdag 13 november

Zondag 28 november

Rosan is vandaag 10 maanden, dus een beetje jarig. Sinterklaas komt vandaag ook met zijn motorboys, maar dat gaat allemaal aan haar voorbij. Gister kon het allemaal net met de pijn, maar vannacht kon het allemaal net niet met de pijn. Dus Rosan ligt sinds 7 uur weer aan de morfine...helaas, met bijbehorende monitor en nog afwachten of de blaascatheter er weer in moet.
Vandaag is ook weer bloed geprikt, en haar bloedgehalte is weer aan de lage kant dus ze krijgt weer een zakje bloed om op te knappen. Ze zit nog steeds in een dip met haar bloedwaarden, dit moet snel gaan stijgen, ook omdat de 2e chemo anders niet gegeven kan worden.

Gisteravond merkte ik al wat losse haren, en vanochtend waren het allemaal haartjes op het laken, dus dat is ook begonnen... We hebben nog snel nog haar staartje wat ze vaak met een klipje had kunnen afknippen, is wel leuk voor haar plakboek. Rosan is ook verkouden, haaruitval en een snotneus is niet echt een goede combi, bah ze zit soms echt haar te kauwen. Het schijnt ook echt erg te jeuken, dus daar kan ze ook weer onrustig van zijn. Nu nog wat leuke mutsjes/bandana's scoren, voor haar mooie koppie.


Bedankt collega's, de ijsbeer
waakt over haar.

1 opmerking: